duminică, 13 ianuarie 2008

Cauciucurile noi


Astazi am intrat in posesia cauciucurilor comandate.

Stiam exact de la cine sa le comand; exista o persoana foarte de incredere pe forumul motociclism.ro, care aduce la comanda cauciucuri de mai bine de un an, intotdeauna primeste feedback pozitiv si trateaza toate comenzile cu mare seriozitate. Are conexiuni in Germania, la un depozit de anvelope, depozit cu clima si temperatura controlate. De aceea cauciucurile pot fi tinute si 5 ani in depozit fara a-si pierde proprietatile (foarte important).

In caz ca vreti sa comandati, apelati la bogdan.c de pe motociclism.ro ! (clic pentru topic aici). Preturi excelente, pe care le aflati imediat dupa ce solicitati oferta, care includ si transportul pana in Bucuresti (daca sunteti din provincie se mai plateste o taxa de curierat).

Din momentul in care stiam exact ce dimensiune imi trebuie am comandat. Experienta m-a invatat ca e foarte important pentru siguranta sa cumperi cauciucuri noi, si sa le schimbi la timp. Dupa o cazatura pe circuitul Amkart si accidentul din aprilie (la care frana fata n-a fost deloc eficienta, din cauza uzurii cauciucului), mi-am dat seama pe pielea mea. Nu faceti ca mine :) invatati din greselile altora, nu ale voastre!

3 comentarii:

Eterna spunea...

felicitari pentru cauciucuri! nici nu stiu cum sa-ti urez... sa le tocesti cu placere..?.. :D

Anonim spunea...

sa'mi zici care e discountul pentru reclama, ca va trebui sa'mi fac si eu comanda de gume la inceput de sezon si poate pornesc si io un blog :p

Ray spunea...

haha! you're so funny :)
nu vezi ca intai le-am cumparat si apoi le fac feedback pozitiv? daca aveam discout, articolul aparea inainte :)