vineri, 11 ianuarie 2008

Articole in presa sau "new media" despre motociclism

Este inca o directie pe care vreau sa o ia blogul. Pentru inceput o sa va trimit sa cititi cateva articole din 2007 care mi-au facut mare placere, ele exprima in mare parte ce inseamna cu adevarat sa fii motociclist. Pentru cine inca nu e "contaminat" de acest virus, e tema de meditatie :)

(ps..da aveti dreptate, de fapt scopul ascuns al acestui blog este sa va virusez.. pe cat mai multi.. pe toti!! hihihi)
Deci:

Articol din revista vranceana
Autor: necunoscut, membru Road Eagles din Focsani (orasul meu natal)
Publicatie: o revistuta de divertisment vranceana
I-ati vazut desigur pe strazile orasului vostru. La început puţini, dar cu trecerea anilor din ce în ce mai mulţi. Invidiaţi de unii, urâţi de alţii, aceşti cavaleri în armuri din piele străbat drumurile într-o continuă luptă. Luptă? Împotriva cui? Cine s-ar putea pune cu aceşti neînfricaţi îmblinzitori ai cailor putere. Dacă întrebi un motociclist ţi-ar răspunde deschis, TOŢI.
Cititi mai departe..

Motocicleta, viata mea
Ingrid Ciofoaia, Evenimentul.ro
O viaţă, o pasiune, o motocicletă care se transformă, în timp, dintr-un simplu obiect pentru transport pe şosele într-o fiinţă vie. O motocicletă căreia i se acordă atenţie ca unei femei iubite, ca unei bune şi dragi prietene, un vehicul care este protejat, curăţat, uns şi tunat ca să arate ca o prinţesă.
Cititi mai departe..

Moto-forumurile si viata pe 2 roti
Cristina Petrescu, Metropotam.ro
Azi o sa abordam un gen de comunitate online care se bazeaza pe dragostea si pasiunea comuna nu pentru actori, nici pentru filme, cantareti, fete sau baieti, nici pentru hobby-uri legate de arta, ci pentru drum intins, deschideri de pustiu sub cerul albastru si vant in plete. Nu, nu yachting, azi vorbim despre motociclete.
Cititi mai departe..


Lectura placuta!

Niciun comentariu: