joi, 31 ianuarie 2008

Ghost Rider nu-i acasa!

Un articol excelent, abordeaza din prisma ambelor "tabere" din acest "razboi" zilnic intre motociclisti si automobilisti. Articolul integral il gasiti pe drive-test.ro

Te urci in masina gandindu-te la o mie si una de chestii. Ai avut o zi proasta la serviciu, meetingul ala a fost de toata groaza. Sau poate ca de-abia astepti sa ajungi acasa la sotie si la o cada cu apa fierbinte, si tot ce-ti doresti este sa se miste odata traficul in care mai mult stai decat mergi.

Astepti pe prima banda, prima masina de la stop, bagi semnal dreapta, se face in sfarsit verde, si dai sa pleci. Oricat de tare ai dat muzica in masina, zgomotul infundat al unei busituri violente in portiera din spate dreapta si zgaltaiala masinii te fac sa franezi a panica. Nici nu-ti dai seama ce s-a intamplat, doar intre tine si trotuar nu mai era nicio masina, iar ala cu Matizul din spate de-abia a apucat sa se miste. Te dai jos, si vezi o silueta zacand intr-o balta de sange, cu o casca de plastic crapata, un motor imprastiat pe jos si portiera ta din spate facuta varza. Welcome to hell, my friend!


Citeste mai departe..

Niciun comentariu: