vineri, 18 ianuarie 2008

Declar sezonul moto, oficial deschis!

Am cumparat un set de chei tubulare (nu surubelnite cum am zis ieri :P ), am desfacut saua, am pornit usor motorul cu curent de la masina. No problem anymore.

Am fost la Autozone Buzesti sa schimb cauciucurile; e cam 37 lei pt fiecare roata dar eu zic ca merita (baiatul care se ocupa se pricepe foarte bine, am primit si o gramada de sfaturi referitor la starea placutelor, presiunea in roti optima pt frig si aderenta mica, starea motorului in general).

Am ajuns cam tarziu (ei inchid la 7, eu am ajuns pe la 6:45) si, desi in mod normal nu trebuiau sa ma mai primeasca, au acceptat. Foarte frumos din partea lor (am stat pana pe la 7:30 acolo).

Acum am cauciucuri noi, dar trebuie sa merg foarte atent si incet pt ca dureaza cateva sute de km pana se rodeaza suficient gumele astfel incat sa aiba aderenta normala.

Incepand de astazi declar sezonul moto oficial deschis! Ma voi duce in fiecare zi la munca, 2km si ceva, doar cu motorul :) Asteptam de mult acest moment...
Am gasit un loc perfect de parcare, chiar in fata geamului, protejata de trafic, "pitita" dupa acel panou publicitar. Si nu trebuie sa platesc parcare 8-10 lei pe zi ca atunci cand vin cu masina :) (deh.. buricul targului)

Dimineata sunt 0-1 grade momentan, seara 2-4; dar temperaturile cresc vertiginos. Ieri am vazut pentru prima data soarele, iar bulevardul Magheru incepuse sa se usuce.

In weekend, daca e soare si macar 8-10grade, urmeaza o mica plimbare :)

Un comentariu:

Eterna spunea...

ce mai, gata, esti bun de plimbare :P. se pare ca intr-adevar s-a deschis sezonul moto: tocmai ce a trecut un motor pe sub geamul meu...cu toate ca e cam ceata pe-aici... omul a iesit la o tura...(damn, mi-a facut pofta :P)